Hoe werkt het ?

Voor onze snuffelmarkt zijn zowel kramen als grondplaatsen te huur. De kramen zijn 4 x 1.20 meter en deze zijn voorzien van een zeil. 

De grondplaatsen zijn minimaal 4 meter breed, en zijn verschillend in diepte, de minder diepe grondplaatsen zijn breder dan 4 meter.  U heeft altijd een ruime plaats. 

Helaas is het niet bij alle kramen mogelijk om de auto erbij te laten staan, wanneer dit wel gewenst is dit graag aangeven op het inschrijfformulier. We zullen hier zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden. 

Inschrijven is mogelijk via de website, let wel een inschrijving is pas definitief als de betaling binnen is.  De betaling dient binnen 2 weken na reservering voldaan te zijn, hierna vervalt de reservering.

De markt is vanaf 7 uur toegankelijk voor standhouders, het oprijden is alleen via de ingang in de Tak van Poortvlietstraat. Vanaf 9 uur dient de markt autovrij te zijn en is deze voor bezoekers toegankelijk.


Entree

De entree op onze markt is gratis!!


Kosten

  • Kramen   € 27,50                                                                                                     
  • Grondplaatsen € 15,00


Goede doelen

Voor goede doelen hebben wij een aantal grondplaatsen gratis beschikbaar, voor informatie hierover stuur gerust een mail naar info@snuffelmarktoss.nl 

Graag onder vermelding van uw naam en adresgegevens en het goede doel.